+420 725 841 578
  beroun@smartcowork.cz

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

Získávání informací

Webové stránky můžete navštívit bez nutnosti zadávat jakékoli osobní údaje. Na některých stránkách Vás však můžeme požádat o některá data, abychom mohli poskytnout nabízenou službu, kterou požadujete. Mezi takové osobní údaje mohou patřit jméno a příjmení, email nebo telefon. Žádnou z těchto informací však nemusíte zadávat, ale bez nich nebude možné požadovanou službu poskytnout.

Použití informací

Vaše data používáme pro dodání služeb, které požadujete. Například při objednávce, rezervaci nebo pro elektronické zasílání informací.

Závazek chránit osobní údaje

Naše společnost se zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů, ochranu před jejich neoprávněným shromažďováním nebo jiným zneužíváním. Plně respektujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.

Využívání souborů cookie

Soubor cookie je drobná textová informace, která může být uložena ve vašem prohlížeči. Při každé další návštěvě serveru pak může tato stránka informaci v souboru cookie přečíst a použít. Soubor cookie využívá například měřící nástroj Google Analytics, který slouží ke sledování návštěvnici a vytváření statistik. Tyto nástroje využíváme k neustálému zlepšování služeb, které vám nabízíme. Tyto měřící nástroje neukládají žádné osobní identifikační údaje.

Remarketing

Pro online inzerci využíváme kromě jiného také reklamní sdělení zacílená dle minulého chování či některých demografických údajů. Díky tomu se můžete setkat s našimi reklamami na různých serverech, které navštívíte. Reklamy, které Vám zobrazíme, se snažíme optimalizovat na základě Vašich předchozích návštěv a zobrazených stránek na tomto webu. Preference pro zobrazování reklam Google nebo jejich zakázání můžete nastavit ve správci nastavení reklam.

Naše společnost klade velký důraz na ochranu vašeho soukromí. Proto jsme se zavázali chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů a dalšími souvisejícími právními předpisy. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich stránek. Přístupem a užitím stránek vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, popsanými v tomto prohlášení.